Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

La Policia Local de Cocentaina jubila a 2 agents i espera la incorporació de 6

La Policia Local de Cocentaina jubila a 2 agents i espera la incorporació de 6

L’Ajuntament de Cocentaina ha jubilat recentment a dos dels seus agents més veterans de la Policia Local. Es tracta dels agents Salvador Vicent Moltó i José Vicente Tormo Berzosa, que després de més de 30 anys protegint el municipi contestà passen a gaudir ja de la seua jubilació.

L’alcaldessa Mireia Estepa i el regidor de Seguretat Toni Hernández volen mostrar el seu agraïment més sincer als agents jubilats després d’anys de servei i treball en el poble de Cocentaina, «portant endavant una de les feines més importants per a qualsevol poble que exigix, no sols ser un bon treballador, sinó ser un ciutadà exemplar». Cal recordar que aquestes jubilacions s’han produït a conseqüència del Reial Decret, aprovat a finals del 2018, que permet la jubilació anticipada dels agents de la Policia Local.

Pel que fa a la incorporació dels 6 nous agents, entre els quals hi haurà una dona tal com marca la legislació, set proves de l’oposició s’han realitzat en 2019 a falta de l’examen de coneixement del valencià i la valoració de mèrits que es farà a principis de 2020, finalitzada la qual es procedirà a la contractació de 3 agents que accediran pel torn de mobilitat i altres 3 pel torn lliure.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

240