Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

La Regidoria de Joventut, Participació Ciutadana, Noves Tecnologies, Ràdio i Sanitat fa balanç de les activitats i inversions realitzades en 2022

Finalitzat l’any 2022, Maite Valls, regidora de Joventut, Participació Ciutadana, Noves Tecnologies, Ràdio i Sanitat fa balanç de les activitats i inversions realitzades.

Pel que fa a la Joventut, a banda dels serveis oferits permanentment a la Casa de la Joventut (informació juvenil, transport universitari, carnets internacionals i jove…) s’han programat diverses activitats, especialment dintre de la Setmana de la Joventut, Estiu i Nadal Jove. Algunes han estat programades per primera vegada i amb molt d’èxit entre els joves: jornades de paintball, skate, taller de Tiktok… Cal destacar també l’obertura del servei d’animació juvenil els caps de setmana amb «El Localet», un espai amb monitors perquè els joves gaudisquen de diferents activitats i equipaments a la Casa de la Joventut els caps de setmana. En total, s’han invertit més de 20.000 € en activitats per als joves.

D’altra banda, la Regidoria de Participació Ciutadana ha dut endavant els processos derivats dels Pressupostos Participatius i els diferents consells de Participació Ciutadana. Les últimes propostes dutes a terme han estat les campanyes d’esterilització de gats, l’adquisició de les noves figures per al naixement de Nadal, retolació amb noves plaques que recullen els noms populars d’alguns carrers de la vila contestana així com les primeres gestions per a finalitzar el rellotge de sol del Palau Comtal. Les propostes dutes a terme han representat al voltant de 30.000 € d’inversió.

En l’apartat de Noves Tecnologies, cal destacar l’adquisició de 18 tablets, 7 portàtils, 10 punts d’accés wifi i 8 ordinadors personals, a banda de les necessitats habituals i permanents dels serveis informàtics municipals.

Ràdio Cocentaina ha començat l’any 2022 ja a les seues noves dependències i instal·lacions de la Pl. Venerable Escuder (a l’edifici del Mercat Municipal), dotades de nou equipament tècnic. També recentment s’ha desmantellat l’antena de les antigues dependències.

Finalment, en Sanitat s’ha col·laborat amb les campanyes periòdiques de donació de sang així com la gestió i el manteniment de les diferents despeses derivades dels animals abandonats, colònies de gats i actuacions per la presència de plagues amb un total invertit de més de 65.000 €.

 


Notícies relacionades:

284