Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’Ajuntament es reuneix amb la junta directiva de JOVEMPA

El consistori contestà ha iniciat una sèrie de diàlegs amb l’entitat de joves empresaris amb l’objectiu de buscar les millors fórmules de col·laboració.

Jordi Pla, alcalde de Cocentaina; i Paco Payà, regidor de Sectors Productius; han mantingut una reunió de treball amb els membres de la Junta de JOVEMPA Alcoià-Comtat-Foia, formada per Laia Santamaria (presidenta), Pau Sanchis (vicepresident i tresorer) i pel contestà Rafa Figuerola (secretari).

En aquest encontre, productiu i amb molt bona sintonia, s’han estudiat les diferents maneres de col·laboració entre JOVEMPA i l’Ajuntament de Cocentaina. Així mateix, en els pròxims mesos, es durà a terme una presentació pública a Cocentaina de JOVEMPA amb l’objectiu de buscar la implicació de la resta de comerciants i joves empresaris.

Jordi Pla (Compromís), alcalde de Cocentaina, ha assegurat que, «des de l’Ajuntament de Cocentaina, ens agrada fer la política de baix cap a dalt, escoltant les associacions, les entitats i, sobretot, escoltant les persones; amb l’objectiu de millorar la vida al nostre poble i també al conjunt de la comarca. I és que, al cap i a la fi, aquest govern sempre ha estat, està, i estarà obert als comerciants i els joves empresaris del nostre poble».


231