Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’escola infantil municipal Sant Hipòlit obrirà un aula més en setembre

 L’alta sol·licitud de matrícules per a l’escola infantil municipal Sant Hipòlit ha motivat que des de la regidoria d’Educació s’obriga un aula més per al pròxim curs 2023/2024.

Des que Generalitat Valenciana posara en marxa l’escolarització gratuïta de 2 a 3 anys, en Cocentaina s’havia produït un augment de la matrícula que va provocar que l’escola municipal tinguera dos aules de 2-3 anys i una d’1-2 anys que no és gratuïta però que està becada pel govern valencià amb el bo escolar. Este fet junt a les inversions i millores del centre i un equip docent amb un projecte pedagògic renovat han determinat que durant els últims anys la matrícula haja anat en augment, tant que per a setembre d’aquest any les sol·licituds han superat totes les expectatives i fan necessari habilitar altra aula d’1-2 anys.

Esta necessitat va ser transmesa des del claustre a la regidora de l’àrea, Mireia Estepa, qui junt amb la regidora d’Hisenda, Mariona Carbonell, van estudiar fer els ajustos pressupostaris necessaris per cobrir aquesta necessitat i ampliar el servei públic.

Estepa assenyala que «sempre em defés uns serveis municipals dignes del que Cocentaina mereix. Ara el nostre poble necessita que obrim altra aula per a atendre als xiquets i xiquetes des d’un servei de qualitat, econòmic i municipal, per això en setembre tindrem un total de quatre aules obertes a Sant Hipòlit, una bona senyal del bon nivell educatiu que té el nostre centre».

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

288