Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Parlem de gastronomia i teatre amb Iván Jover

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat aposta de nou per impulsar els productors agroalimentaris de les comarques, en aquesta ocasió programant sis oportunitats per a poder gaudir de rutes urbanes pels municipis i tasts d’olis, cervesa i productes casolans i tradicionals amb alguns dels productors d’AgroAlcoiàComtat.

La programació té com a objectiu donar a conéixer els xicotets productors agroalimentaris de les comarques i l’altíssima qualitat dels seus productes per tal de posar-los en valor a la vegada que es descobreix el municipi al qual es troben.

La Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina torna un any més amb una variada i entretinguda programació on poder gaudir de teatre durant tot el mes de febrer. L’edició persevera en la línia encetada l’any passat i compta amb tot el suport econòmic de l’Ajuntament i la Seu Universitària d’Alacant per donar viabilitat i la major visibilitat a una mostra que compleix ja XXIII edicions. La companyia Teló Teatre organitza en companyia de l’Ajuntament de Cocentaina, la que serà la XXIII edició de la Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina.

 

 

 

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

272