Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

S’inicien les inversions del romanent 2020

El passat mes d’octubre es va donar compte de la liquidació del 2020, amb el corresponent romanent de rresoreria de 6.099.150€.

De les inversions que ja estan desenvolupant-se està el canvi de paviment de la pista de tennis, la millora en les voreres de la zona de Ben-Alsaghi i Teular i el subministrament de material específic per a la policia local.

En les pròximes setmanes es durà a terme la millora del camí de la Jaquera, la millora d’equip de so del Centre Cultural el Teular, mobiliari i material nou per a l’escola infantil municipal de Sant Hipòlit, la renovació de la pista esportiva dels Algars, la substitució de la il·luminació a sistema led de la zona de Roís de Corella fins al Pare Arques. A banda, i també a càrrec del romanent, s’obtindrà tot el mobiliari per a la nova seu de Ràdio Cocentaina, diverses millores al poliesportiu i moltes altres inversions en infraestructura per a diferents serveis públics com el TAPIS o el centre  RESPIR, a més de l’adquisició d’equipament de detecció i defensa per a la policia local.

Totes les actuacions a càrrec del romanent de tresoreria que ja estan duent-se a terme i les abans esmentades ascendeixen a 1.164.400€, quantia que podria incrementar-se en el pròxim mes.

Aquestes inversions han sigut proposades per l’equip de govern i aprovades en el pule municipal i han d’estar finalitzades abans que acabe l’any. Inversions que sempre miren el benestar dels contestans i contestanes i per millorar les infraestructures i serveis que té Cocentaina.


Notícies relacionades:

1115