Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Generalitat Valenciana

Carlos Mazón ressalta la importància de la baixada d’impostos en la Nit de l’Economia Valenciana

Jornada gran en l’economia valenciana. La cita, que sol servir per a escenificar l’inici de curs, ha arribat enguany amb molta més força. El canvi polític que ha propiciat el nou Consell de Carlos Mazón unit a la presència del Rei Don Felipe VI va fer que la convocatòria creara més interès, convertint-se en un punt de trobada clau per a molts sectors.

 

Prova d’això és el canvi de la ubicació de l’esdeveniment. Els últims anys s’ha celebrat el Palau de Congressos de València, però en aquesta ocasió es va dur a terme en el Palau de les Arts Reina Sofia en considerar-se que l’ocasió el mereixia. En la seua intervenció, el Rei Felipe VI va reclamar «diàleg i cooperació» entre els empresaris, però també amb l’Administració.

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, va admetre que trobades com aquestes són necessaries per a reflexionar i veure els reptes del futur. Un futur que té clar que està marcat per «la incertesa» i, en aquest sentit, va advocar per pressionar als poders públics perquè no amaguen la realitat i tracten de canviar-la. Alguna cosa que creu que està començant a fer el nou Consell amb mesures com les baixades d’impostos. Però també per a donar llibertat «per a emprendre i no conformar-se amb el mateix».


241