Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Es cancel·la el Ral·li de les Revoltes per l’embós econòmic del Consistori

L’equip de govern ha arribat a un acord amb l’Automòbil Club d’Alacant per a cancel·lar l’edició de 2024 del Ral·li Pujada de les Revoltes, sense penalització econòmica per al Consistori.

Segons explica el regidor d’Hisenda i Contractació, David Rojas, “el contracte vigent és triennal, incloent les proves de 2023, 2024 i 2025 i va ser signat per l’anterior equip de govern després de les eleccions municipals de 2023, quan aquest ja es trobava en funcions” i aclareix que, “malgrat ser un contracte blindat, des del govern municipal hem arribat a un acord amb l’Automòbil Club d’Alacant, que s’ha mostrat comprensiu amb la situació actual de col·lapse administratiu pel qual passa l’Ajuntament d’Ibi”.

A més, afig Rojas, “ens hem compromès amb el club organitzador al fet que, quan es dispose dels pressupostos de 2024, cancel·lar el deute que l’anterior equip de govern va deixar per la celebració del ral·li 2023 i valorar la realització d’aquesta prova en 2025”.
Així mateix, el responsable de l’àrea econòmica assenyala que aquesta cancel·lació evitarà una despesa de 30.000 euros en el present exercici, “capital que podrà ser destinat al pagament de serveis essencials”

 


247