Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Hui visitem les instal·lacions de Càritas d’Ibi

Allà, parlarem amb totes les voluntàries que en formen part. La prioritat de les accions de Càritas se centra en els últims i no atesos, el fet migratori, les zones excloses i els agents socials. La perspectiva de treball es basa en l’acompanyament en processos d’inserció i desenvolupament. 

 

 

 

Les funcions permanents de Càritas són l’animació de la comunitat, la formació dels responsables de l’acció donant-caritativa, la promoció d’accions coherents i significatives, la coordinació de l’acció donant-caritativa i la comunicació cristiana de béns.

Càritas va més enllà de la prestació de serveis; el seu pla d’acció també realitza la denúncia de les situacions injustes i proposa un model social alternatiu.

El Rober Solidari proporciona roba i material de puericultura a persones i famílies en situació de vulnerabilitat social, així com assessorament d’imatge per facilitar la inserció laboral, per enfrontar-se a entrevistes de treball i fomentar la cura personal. La recaudació està destinada al banc d’aliments de Càritas per revertir la recaudació obtinguda en l’atenció de famílies vulnerables. 

 

 


239