Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Ibi prepara una Fira de Nadal Solidària d’Associacions

Tindrà lloc del 15 al 17 de desembre, a la plaça de la Palla

L’Ajuntament d’Ibi, amb la participació de 9 associacions i entitats socials de la localitat, prepara una Fira Solidària d’Associacions per a aquestes properes dates de Nadal. Tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de desembre, a la cèntrica plaça de la Palla.

Per a que el Nadal a Ibi tinga un tint social i solidari, les associacions participants crearan un bon ambient nadalenc i realitzaran una necessària tasca informativa, amb taula de donatius i col·lecta, per a que la ciutadania les conega i siga conscient de la gran importància i la gran aportació que fan a la localitat i a tots els veïns i veïnes d’Ibi.  Les associacions participants són: SOLC (Associació Comarcal d’Ajuda en el Tractament del Càncer), AFEM (Associació de Familiars i Persones amb Enfermetat Mental de la Foia de Castalla), ACODIP (Associació Comarcal de Persones amb Discapacitat Intelectual), Associació Integració (Onil), Manos Unidas (Transfiguració del Senyor i Santiago Apòstol), Cáritas (Santiago Apòstol), Associació Babilón, Associació SOMRIU i Residència Asilo Sant Joaquim.

L’horari d’apertura de la Fira Solidària será el divendres, 15 de desembre, de 18:00 h a 21:00 h; el dissabte, 16 de desembre, de 11:00 h a 14:00 h y de 17:00 h a 21:00 h; y el diumenge, 17 de desembre, de 11:00 h a 14:00 h.

Montse Agulló, tinent d’alcalde de Serveis Socials, Igualtat i Majors de l’Ajuntament d’Ibi explica que “a Ibi comptem amb associacions molt potents a nivell social que realitzen una tasca imprescindible, principalment, hui dia, on la cerca de la igualtat i la inclusió social és cosa de tots i totes. Com dic, tenim un col·lectiu d’entitats molt formades, molt implicades i molt necessàries que volem que la ciutadania iberuda conega i siga conscient de la gran sort que tenim de poder comptar amb elles. Seran uns dies bonics de convivència i, més encara, prop del Nadal”.


246