Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

La Federació de Comparses de Moros i Cristians d’Ibi convoca el concurs de Portada per a la Revista de Festes 2021

La Federación de Comparsas de Moros y Cristianos de Ibi convoca el concurso de Portada para la Revista de Fiestas 2021

Hi podran participar tots els artistes que ho desitgin, amb obres inèdites i sense dades que identifiquin el seu autor. En el cas de menors dedat, el concursant haurà de comptar amb el consentiment exprés dels seus pares o tutors. Es poden presentar un màxim de tres obres per autor i cada obra podrà ser realitzada per un màxim de dos autors.

El tema de la portada són els Moros i Cristians d’Ibi i hi haurà de figurar obligatòriament la següent llegenda: “Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, Ibi Setembre de 2021, Festes d’Interès Turístic Autonòmic”. També hi hauran de figurar els escuts de l’Ajuntament i el de la Federació de Comparses que es poden descarregar des de la web: www.morosycristianosibi.com

L’obra es presentarà en format vertical amb unes mides de 31 centímetres d’alçada per 22 centímetres d’amplada. Els treballs s’hauran de presentar de forma digital, i l’enviament es farà al correu: vicepresidenta1@morosycristianosibi.com

En aquest correu hauran d’aparèixer el nom i els cognoms de l’autor, el domicili, el correu electrònic, el telèfon de contacte, la fotocòpia del DNI per ambdós costats i una descripció del que s’ha volgut representar a l’obra i per què, sent el termini d’admissió fins a el de 22 de juliol de 2021.

S’estableix un primer premi dotat amb 700 euros atorgat per l’Ajuntament d’Ibi a la seva regidoria de Festes, i un accèssit de 300 euros atorgat per la Federació de Comparses de Moros i Cristians d’Ibi.


241