Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Nou triomf per al grup de teatre de l’IES La Foia d’Ibi

El teatre com a activitat educativa s’ha plantejat, des d’una perspectiva tradicional, com una pràctica complementària on l’alumnat assisteix a representacions teatrals des d’un punt de vista lúdic, per estimular la seua sensibilitat i gust estètic. Aquesta pràctica, encara que convenient, no deixa de ser per a l’alumnat una activitat passiva en la qual s’exclouen alguns dels aspectes essencials que pot aportar el teatre en la formació acadèmica.

 

1a part

Amb la pràctica teatral l’alumnat és el protagonista del seu propi aprenentatge, de manera que exercita les seues habilitats personals, de memòria, expressivitat i creativitat, així com les relacionades amb l’autoestima i iniciativa. Totes aquestes capacitats individuals es reforcen amb el treball en grup, un vertader treball cooperatiu en el qual l’esforç d’un és el de tots i totes.

 

2a part

Des de que va començar fa ara uns 15 anys el grup de teatre “Artístic Batx” de l’IES la Foia d’Ibi no han parat d’aconseguir èxits i reconeixement.

Hui coneixerem Enri, Antonia les dues professores que porten endavant aquest projecte, així com l’elenc d’actrius i la resta de membres (músics, tramoiestes, tècnics, apuntadores, etc) que han participat a muntatge La Edad de la Ira de Nando López que ha aconseguit el Segon Premi Comunitat Valenciana dels premis “Buero Vallejo” de Teatre Jove


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

277