Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Ibi

Parlem amb Sergio Carrasco, alcalde d´Ibi, al programa “Actualitat Política”

Avui en el nostre programa de “Actualitat Política”, l’alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco, va abordar diversos temes d’actualitat que marquen el ritme del municipi. Entre els assumptes tractats, va destacar la incorporació de nous càrrecs administratius, el tancament econòmic dels últims anys, les gestions per a retornar el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) a la localitat i la implementació de nous cicles formatius de Formació Professional (FP) en els instituts locals.

Noves Incorporacions Administratives

Carrasco va subratllar la importància de les recents incorporacions en l’equip administratiu de l’Ajuntament d’Ibi. “Comptem amb una nova Interventora, un Secretari i un Tresorer, els perfils del qual altament qualificats ens permetran enfortir la gestió econòmica i administrativa del municipi”, va assenyalar l’alcalde. Aquestes noves incorporacions estan destinades a optimitzar els processos i garantir una major transparència i eficiència en l’administració local.

 

Tancament Econòmic de 2022 i 2023

Un dels punts àlgids de l’entrevista va ser el tancament econòmic dels exercicis 2022 i 2023. Segons Carrasco, aquests tancaments han sigut fonamentals per a netejar el deute del municipi. “Hem treballat àrduament per a sanejar els nostres comptes. Gràcies a una gestió responsable i a la col·laboració de tot l’equip, hem aconseguit reduir significativament el deute acumulat, la qual cosa ens permet mirar al futur amb optimisme i planificar nous projectes d’inversió per a Ibi”, va afirmar.

L’alcalde també va abordar les gestions que s’estan realitzant per a retornar el SEPE a Ibi. En l’àmbit educatiu, Carrasco va anunciar la implementació de nous cicles formatius d’FP en els instituts d’Ibi.

En resum, Sergio Carrasco va destacar l’esforç conjunt de l’equip de govern i la comunitat per a continuar avançant en el desenvolupament i benestar d’Ibi. Amb una administració enfortida, finances sanejades, serveis públics millorats i una aposta ferma per l’educació, el futur del municipi sembla prometedor.


236