Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Informatiu Comunitat Valenciana

Informatiu de la Comunitat Valenciana 25/09/2018

Informatiu de la Comunitat Valenciana 25/09/2018

8 LA MARINA TV: EL SÁBADO, A LAS SEIS DE LA TARDE , EN LA ZONA COLINDANTE AL PARQUE DE ELCHE DE BENIDORM, SE REALIZARÁ UN DESEMBARCO, LOS MOTIVOS AQUÍ LOS TIENEN.

RIBERA TV:Benicull, Polinyà, Corbera i Llaurí es queden sense autobús escolar per anar a l’IES d’Albalat.

L’Alcaldessa de Benicull Amparo Giner en nom de les quatre poblacions de la Ribera baixa afectades, ens conta com els han llevat l’autobús gratuït per a què els joves de 16 i 17 anys puguen anar a estudiar a l’IES d’Albalat de la Ribera

TEVE 4: L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo, han rebut la ciclista vila-realenca Aida Beteta, que diumenge passat es va proclamar campiona autonòmica de BTT de la Comunitat Valenciana, en quedar primera de l’elit femenina en el campionat celebrat a Villalonga. Benlloch i Serralvo l’han felicitat per aquest nou triomf, ja que uns dies abans va quedar en novena posició de la general al campionat d’Espanya. Per la seua banda, Beteta ha agraït el suport de l’Ajuntament de Vila-real i de l’SME, així com de les empreses locals que la patrocinen. La ciclista ja està preparada per al proper objectiu, que és el campionat d’Espanya, que tindrà lloc el 7 d’octubre a Huelva.


191