Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Millena

Coneixen els olis de Millena? Visitem la seua almàssera en el nostre programa especial de Fitur

Visitem l’almàssera de Millena, per a parlar amb alguns dels seus responsables i productors d’oli dels diferents tipus d’oli que elaboraren: tenen dos tipus l’ecològic amb denominació i marca pròpia, i AOVE. També en aquesta almàssera es pot trobar la seua botiga eco amb molts bons productes.

Aquest oli procedent d’oliveres mil·lenàries de producció pròpia, posseeix marca pròpia denominada “Travadell” i ha tingut diferents reconeixements i guardons.

L’almàssera de Millena arranca en els anys 50 del segle passat, amb la il·lusió d’una família, la família Ferrando, que actualment continua la tradició familiar ja en tercera generació, molturant les olives i produint oli verge extra i oli ecològic, amb les més modernes tècniques d’extracció del suc de l’oliva, obtenint oli de la millor qualitat, combinant el cultiu tradicional i ecològic, com els nostres avantpassats, amb les actuals tècniques d’extracció.

Els olis elaborats són procedents d’olives de la comarca del Comtat, de varietats autòctones, obtenint un suc d’oliva amb molt de cos i sabor afruitat.

Es poden realitzar visites a l’almàssera i oliveres mil·lenàries, i també gaudir dels tastos d’oli. Venda d’oli d’oliva verge extra, ecològic i d’oliveres mil·lenàries. Venda de productes km 0. Mel, melmelades, vi, etc. Cireres ecològiques i fruita de temporada.


247