Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

El xiquet Fidel Poveda Rico, Pregoner Infantil de les Festes de Setembre 2022

L’Ajuntament de Monòver informa:

 

 

En una reunió amb l’Alcalde i la Regidora de Festes, Fidel ha conegut “molt emocionat” com serà el guió de l’acte que es durà a terme el pròxim 6 de setembre, dia del Pregó.

 

L’Alcalde de Monòver, Alejandro García, amb la Regidora de Festes, Ma Amparo Maestre, han anunciat hui la identitat del guanyador del concurs que organitza la Regidoria per a triar al Pregoner Infantil de les Festes de Setembre.

 

 

Es tracta del xiquet Fidel Poveda Rico, estudiant de Segon de Primària al CEIP Azorín de Monòver, el qual ha rebut la notícia “molt content i amb moltes ganes que arribe el moment de llegir el Pregó a la població”.

 

 

Així, l’Alcalde i la Regidora han rebut hui en l’Alcaldia al xiquet per tal de felicitar- lo i conéixer les seues sensacions davant aquesta notícia. Fidel, qui s’ha mostrat “molt emocionat, s’ha assomat al balcó de l’Ajuntament des d’on farà el seu Pregó la nit del 6 de setembre, i li hem explicat en què consistirà l’acte”, com ha explicat Ma Amparo Maestre.

 

Amb aquest tipus d’actes s’introdueix als xiquets i xiquetes en la festa i se’ls fa partícips de manera més directa. Des de la Regidoria de Festes volen agrair a tots els xiquets i xiquetes que hagen participat en aquest concurs, el qual va consolidant-se any rere any.

 


Notícies relacionades:

288