Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

I Fira Comarcal de Formació Professional de l’Alt i Mitjà Vinalopó

Es va celebrar el 17 de març al Pavelló Esportiu Municipal de Monòver, organitzada des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, així com per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

 

REPORTATGE:

Els municipis que van col·laborar en aquesta Fira Comarcal FP van ser Aspe, Elda, Novelda, Petrer, Villena, Monforte del Cid, Monòver, El Pinós, Sax, Biar, Salines, Alguenya, Beneixama, Cañada, el Camp de Mirra, Fondó de les Neus, Fondó dels Frares i La Romana, deu d’aquestes divuit localitats tenen oferta formativa en FP.

Aquesta fira està orientada a centres educatius, empreses, ciutadania, entitats, persones a l’atur, etc. Una fira que mostra el Sistema integrat de Formació Professional en l’Alt Vinalopó i Vinalopó Mitjà.

En concret, la població destinatària va ser l’alumnat de 6é de primària de Monòver, 3r i 4t d’ESO, Cicles Formatius GB i GM, Batxillerat, EPAs, Famílies (AMPA), persones en l’atur i treballadores, així com la resta de la ciutadania interessada.

Les divuit famílies professionals que es van ofertar van ser, entre d’altres, activitats físiques i esportives, administració i gestió, agrària, comerç i Marketing, edificació i obra civil, electricitat i electrònica, energia i aigua, hostaleria, turisme, informàtica, sanitat, tèxtil, transport, etc.

 

NOTICIA:


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

286