Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Josep Ochoa Monzó, pregoner de les Festes Majors 2023

El monover Josep Ochoa Monzó serà enguany l’encarregat de donar per inaugurades les Festes Majors la nit del 6 de setembre des del balcó de l’ajuntament. Professor Titular de Dret Administratiu de la Universitat
d’Alacant des de 1997, Josep compta amb una dilatada trajectòria que l’ha portat a participar en nombrosos congressos nacionals i internacionals, i a participar en publicacions diverses dins de l’àmbit del dret administratiu.

A més, en la Universitat d’Alacant ha ocupat càrrecs com el de secretari del Departament d’Estudis Jurídics de l’Estat, ha estat vocal de la Comissió de Disciplina, Subdirector del Màster d’Urbanisme, Vicedegà de Gestió i Administració Pública, Infraestructures i Promoció del valencià en la Facultat de Dret de la Universitat, director del secretariat de Promoció Cultura i Lingüística en el Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües i director de la Seu Universitària de Benissa.

Des de desembre de 2021 ocupa el càrrec de Sotssecretari General de la Universitat d’Alacant i des de l’any passat és a més membre de la Mesa de Contracció de la Universitat.

D’altra banda, de 2015 a 2019 va ser Director General de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, en la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Actualment a més, és membre del Consell Valencià de Responsabilitat Social i Director de la Càtedra de “Bon Govern i Transparència”. Un extens currículum que inclou altres mèrits destacats i la seua
participació en projectes d’investigació públics i privats, així com en l’elaboració de normes, dictàmens i diversos informes.

Una dilatada tasca professional que, no obstant això, compagina a la perfecció amb la seua estima per Monòver i que de segur quedarà de manifest en el pregó que dirigirà als monovers i monoveres el pròxim 6 de setembre des del balcó de l’ajuntament.


Notícies relacionades:

277