Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

La Plaça de la Sala serà testimoni de l’acte de l’Elecció de les Reines de les Festes de Setembre 2023

Es durà a terme a les 22:00 hores i les entrades eixiran a la venda a partir del 22 de maig.

Monòver, Dimecres, 17 de maig de 2023.- La Junta Festera de Monòver i la Regidoria de Festes han anunciat que el pròxim 10 de juny de 2023 es durà a terme l’Elecció de Reines de les Festes de Setembre 2023.
Deu xiquetes i joves es convertiran en les màximes representants de les festes majors en honor a la patrona de la localitat, la Mare de Déu del Remei.

Enguany, es durà a terme a la Plaça de la Sala, que serà preparada i engalanada per a l’esdeveniment.
Com és habitual, des de la Junta Festera treballen per a oferir un espectacle innovador, inèdit i sorprenent i, per tant, no es pot revelar cap detall per tal de sorprendre al públic. No obstant això, serà un gran espectacle, amb actuacions en directe, a l’alçada de les grans ciutats i actes festers.

A falta de conéixer el programa de l’espectacle, el que s’ha confirmat és que la jove encarregada de presentar aquest acte serà Idoia Ríos, Reina de les Festes de Setembre en 2015. Així, l’Elecció de les Reines de Setembre 2023 començarà a les 22:00 hores. Les entrades tenen un preu de 5 euros per persona i estaran a la venda a la Casa de Cultura en horari de 19.30h. a 21:00h a partir del dilluns, 22 de maig. L’acte comptarà amb la participació de les Corts d’Honor 2022 i s’ha invitat a representants de localitats veïnes com ara d’Elda, Múrcia, el Pinós, i Petrer.


234