Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

L’Ajuntament de Monòver atorga la primera adjudicació del Pla Edificant

Ajuntament de Monòver informa:

L’Ajuntament de Monòver ha anunciat la primera adjudicació de les obres del primer expedient del Pla Edificant duta a terme a la ciutat, al CEIP Azorín de Monòver.

L’empresa adjudicatària és Alcudia Servicios y Obras S.L., ja que ha estat qui ha fet “l’oferta més avantatjosa als interessos municipals”, com expliquen des del Consistori.

L’oferta presentada per aquesta empresa ascendeix a 930.275,18 euros, així com les millores consistents en ampliació del termini de garantia en dos anys més i un compromís de manteniment correctiu i preventiu de les instal·lacions durant tres anys.

Com anuncien, “aquestes obres suposen, entre d’altres coses, la construcció d’una nova aula d’infantil, una cambra sanitària sota les terrasses, diferents treballs sobre les   soleres   de   formigó   existents,   obres   d’adequació al menjador, la cuina (incloses noves instal·lacions per a la conducció de gas) o el canvi de finestres”.

A més, executarà millores i tractament de zones verdes per un import de 33.220,08 euros i tractament i millora del mobiliari urbà per import de 66.440,16 euros.

A partir del moment en què presente la documentació i es faça el contracte, l’empresa tindrà 12 mesos per a acabar les obres en qüestió.

Aquesta és la major inversió de la Història de Monòver feta a col·legis públics i tots els centres tindran unes millores molt importants, segons les demandes que han traslladat els centres educatius durant els darrers anys, les deficiències que necessitaven més urgència”, com remarca Alejandro García, Alcalde de Monòver.

Per aquesta raó, “des del Govern Municipal s’ha treballat amb força perquè les licitacions eixiren endavant”. Ara “ja és una realitat i en un any i mig, aproximadament, totes les escoles tindran les seues reformes acabades”, segons recorda García.

No obstant això, s’ha obert una segona fase del Pla Edificant, i tornarem a parlar amb els col·legis monovers per vore quines altres línies d’actuació requereixen d’aquesta segona inversió, per tal de sol·licitar-la també”.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

276