Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Monòver habilita un horari especial de tres dies al cementeri per Tots Sants

L’Ajuntament de Monòver porta setmanes treballant per tal d’ultimar els darrers preparatius nesessaris al cementeri municipal de cara a la celebració del Dia de Tots Sants, el pròxim cap de setmana.

Salvador Giménez, Regidor de l’Àrea, ha anunciat que “enguany tornarà a haver a disposición dels usuaris utensilis com ara graneres, recollidors, poals o motxos per a poder netejar les parcel·les”.

Cal recordar que l’any passat, “a conseqüència del coronavirus, es va haver de retirar aquest servei i cadascú havia de portar els seus utensilis”.

A més a més, com a novetat, el Regidor ha confirmat “hi haurà tres dies amb horari especial ininterromput al cementeri des de les 9:00h. fins les 18:00h, així com el servei d’autobusos gratuït habitual en aquestes dates”.

I és que, com que l’1 de Novembre será dilluns, els dies establerts amb aquest servei de transport estarà operatiu dissabte i diumenge, 30 i 31 d’Octubre, i 1 de Novembre”, com ha remarcat Giménez.

A partir del 2 de Novembre, es reprendrà l’horari habitual del cementeri.

 

El Regidor ha recordat que, “encara que la situació sanitària és molt millor que fa uns mesos i res té a vore amb l’any passat, és obligatori l’ús de les mascaretes a l’interior del camp sant”.

1106