Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Se inaugura en Monòver el Parc de Trànsit Infantil per a l’educació viària de xiquets i xiquetes

Aquet migdia s’ha inaugurat oficialment el nou Parc Infantil de Trànsit de la Policia Local de Monòver.

La Policia Local de Monòver disposa d’un nou Parc Infantil de Trànsit, el qual servirà per a seguir duent endavant Jornades d’Educació Viària als xiquets i xiquetes del municipi.

Unes instal·lacions que s’han pogut adquirir gràcies a les gestions de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, qui ha adquirit aquest Parc i, des de l’any passat, ha posat en marxa el Pla d’Educació Viària a les escoles monoveres.

En l’acte, un grup de xiquets i xiquetes de diverses escoles monoveres han pogut estrenar aquestes instal·lacions portàtils, els quals han aprés, primer a peu, les normes de seguretat de la mà d’un agent municipal, i després, han pogut conduir bicicletes alguns i d’altres, ser vianants.

En la presentació del Parc han estat presents l’Alcalde de Monòver, Alejandro García, així com Mª Amparo Maestre, Regidora de Seguretat i Trànsit, Pilar Seller, Regidora d’Educació, Juan Manuel Jiménez, Cap de Servei de la Policia Local, Mª del Mar Valiente, agent responsable de l’Educació Viària, així com altres regidors i membres de la Corporació Municipal.

A més a més, ha acudit una gran representació dels agents locals, així com regidors de l’àrea de municipis veïns, agents de la Policia Local de les localitats properes, Protecció Civil de Monòver i representants de la DGT, així com directors i directores de les escoles monoveres i alguns professors.


Notícies relacionades:

280