Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

Coneixem els càrrecs festers de Muro de 2024

En mig de tots els preparatius que queden, hem demanat als càrrecs festers de Muro d’este 2024 que ens feren un lloguet a la seua agenda per respondre a les preguntes d’Intercomarcal TV. La seu de la Junta de Festes, el Castell, ha servit d’escenari per conéixer millor alguns dels protagonistes d’esta festivitat.

 

Yago Julià, de la Filà Pirates, serà l’encarregat de representar la capitania cristiana en este 2024. Ens ha contat la seua trajectòria en la Filà, així com alguns detalls de com serà el seu boato. El mateix dia que ell, Àlex Francés, de la Filà Templaris, serà l’encarregat de tancar l’Entrada Cristiana amb la seua Bandera. Ens ha pogut explicar com, tot i la seua jove trajectòria festera, no ha volgut perdre’s esta oportunitat.

 

Pel bàndol moro hem pogut parlar amb la Capitana, Patricia López, de la Filà Marroks. Ella ens ha explicat com han sigut els seus anys en la Festa i alguns detallets de la seua capitania. Per motius laborals, l’Abanderada Mora, Lidia Ferrándiz (de la Filà Llana), no ha pogut acompanyar-nos. Tot i això, des d’Intercomarcal TV els desitgem als quatre que gaudisquen com mai d’estes festes que ja s’acosten.


245