Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

Éxit de participació i públic en el Sol a Sol Esportiu de Muro

L’Ajuntament de Muro informa:

 

El Poliesportiu Municipal de Muro ha sigut l’escenari principal de la XXXX edició del Sol a Sol Esportiu, un esdeveniment que ha comptat amb un elevat número de participants i aficionats.

Les competidores i competidors de les diverses modalitats inscrites ho han fet davant d’unes condicions climatològiques complicades, cosa que no ha impedit que demostraren les seues virtuts i destreses.

 

Els participants dels diversos esports ofertats – uns realitzats al Poliesportiu Municipal i altres en llocs diferents – com hoquei, patinatge artístic, pesca, tennis i padel, pilota valenciana, fútbol 7, gimnàstica rítmica i artística, frontó, bàsquet, handbol i futbol sala, han pogut comptar amb un públic fidel que a recolzat als atletes en tot moment.

 

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro volem agrair a totes i tots els participants del Sol a Sol el seu comportament i esportivitat, dir-los que esperem comptar amb elles i ells per a futurs esdeveniments i els emplacem perquè entre totes i tots mantinguem viva la flama de l’esport, comentava el Regidor d’Esports Kike Pascual.


Notícies relacionades:

240