Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

L’Ajuntament de Muro aproxima el transport urbà sostenible al seu personal

El canvi climàtic suposa una amenaça al nostre benestar i al del nostre entorn, fet considerable i evident que no devem passar per alt. Per aquest important motiu, l’ajuntament de Muro aposta per un futur cada vegada més sostenible, i en aquest cas aposta per la mobilitat amb vehicles menys contaminants com són els elèctrics, economitzant i modernitzant l’espai urbà.

Per materialitzar aquest objectiu, la Regidoria de Medi Ambient instal·la tres bicicletes elèctriques amb punt d’amarrament i càrrega en al casa de Ferro, per agilitzar i apropar les inspeccions i desplaçaments dels seus treballadors.

Concretament, s’instal·len 3 bicicletes del model Bike In, una plataforma PVerd de Intelligent Parking que utilitza un sistema elèctric eficient i de baix consum, de l’empresa alcoiana Up2City.

La implantació d’aquests aparcaments intel·ligents s’ha dut a terme centrant-se, principalment, en els desplaçaments dels treballadors, amb la finalitat d’estalviar temps i contribuir al creixement i difusió d’una cultura ambiental sostenible.

Així, s’aconseguix endinsar-se en el món de la Mobilitat Urbana Sostenible i aconseguir de manera senzilla, un futur més segur i responsable amb el medi ambient. Iniciem amb aquesta implantació, el camí per materialitzar una de les accions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que esta en fase de redacció.

 

 

1113