Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

L’Ajuntament de Muro es prepara per a les Festes de Moros i Cristians

Intercomarcal TV ha estat estos dies parlant amb diversos protagonistes i organitzadors de les Festes de Moros i Cristians de la Vila de Muro. Tot i delegar l’organització dels actes festers en la Junta de Festes, l’Ajuntament és responsable d’un bon grapat d’aspectes d’esta festivitat logísticament molt complexa.

En una xarrada amb la Regidora de Festes, Sara Beneyto, ens ha explicat qüestions importants del dispositiu de seguretat especial organitzat per a l’ocasió, amb col·laboració de cossos de seguretat de la comarca i poblacions de la contornada. A més, també ens ha contat iniciatives com el Punt Violeta i la Fira Inclusiva, orientades a fer de les Festes un esdeveniment que puguen gaudir tots i totes sense por i sense patiments.

Acabada la xarrada amb la Regidora, Vicent Molina, Alcalde de Muro, ens ha oferit una agradable passejada pels carrers del centre de Muro parlant una miqueta més de la logística festera i dels detalls d’estes festes centenàries que començaran en els propers dies.


196