Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

Muro torna a celebrar la seua Fireta de Sant Antoni als carrers els dies 21, 22 i 23 de gener

La Fireta de Sant Antoni de Muro tornarà a celebrar-se, després de no fer-ho l’any passat, els dies 21, 22 i 23 de gener.

Les rutes de murers il·lustres seran la principal novetat de la nova edició d’una cita que és d’Interés Turístic Autonòmic. Aquestes rutes estan impulsades pel cicle de turisme de l’IES Serra Mariola. Per a la regidora d’educació i cultura, Xelo Cascant, aquesta proposta és molt important ja que implica el coneixement de la història de Muro, posar-la en valor i compartir-la amb totes les persones que ens visiten.

 

Durant tres dies hi haurà uns 70 expositors tant en la zona comercial i gastronòmica com en el mercat medieval, al costat de nombroses activitats culturals com a concerts o exposicions, així com solidàries i per a tots els més xicotets com contacontes, marionetes o circ. El pressupost d’aquest esdeveniment és de 15.000 euros.

Els encarregats de tallar la cinta inaugural seran representants de la residència d’ancians de la localitat en una inauguració que està prevista per al dissabte 22 a les 11.30 hores.

Àngel Mollá, regidor de Seguretat, ha demanat als participants precaució atés que estem en una complicada situació sanitària i ha explicat el dispositiu.

Una altra de les novetats seran una representació del grup de teatre també de l’institut, la presència dels campaners del Comtat o l’actuació del mag Hugo o dels Dimonis Rafolins, entre altres.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

271