Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

Noves instal•lacions al Poliesportiu Municipal de Muro

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, amb el seu ferm propòsit de promoció i recolzament de l’esport local, ha finalitzat la construcció de noves infraestructures per oferir una oferta més ampla a totes i tots els esportistes murers.

 

Un nou parc de calistènia, amb múltiples aparells per exercitar-se ( amb un cost de 24.604’62 euros),el tancament perimetral de la pista de multiesport mitjançant reds i pals, unit a dos noves porteries retràctils per al camp municipal de ” La Llometa” ( aquestes dos últimes actuacions valorades en 13.448’30 euros), són un clar exemple de l’aposta continua del govern murer per millorar les instal·lacions del Poliesportiu.

” Estem fent un gran esforç per diversificar l’oferta esportiva del nostre Poliesportiu, sempre pensant en la millora de la salut i la recerca d’un nivell òptim de qualitat de vida per a les nostres veïnes i veïns.

Amb aquesta premissa continuarem els pròxims mesos treballant de debò, i com no podia ser d’altra manera, hi haurà novetats que dotaran a les instal·lacions esportives municipals de nous elements, per poder pujar així el nivell quantitatiu i qualitatiu “, comentava el Regidor d’Esports Kike Pascual.


245