Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Mutxamel

La comparsa contrabandista de Mutxamel inicia el seu 150 Aniversari amb una concentració de cotxes i motos clàssiques

Durant tot enguany, la comparsa anirà realitzant diversos actes per a commemorar aquesta efemèride
Amb motiu del 150 aniversari de la Comparsa Contrabandistes de Mutxamel, aquesta comparsa, la més antiga en actiu en les Festes de Moros i Cristians de Mutxamel, va celebrar ahir la II Concentració de cotxes i motos clàssiques.
Des de l’organització volen destacar la gran participació de vehicles, en total 160, que han abarrotat l’Avinguda Carlos Soler. A més comenten que els vehicles més antics que han participat en la concentració estan matriculats l’any 1907.

A aquests vehicles se’ls ha lliurat, com no pot ser d’una altra forma, una distinció que ho reconeix així. A més després del protocol·lari lliurament de trofeus, s’ha donat pas a un sorteig entre tots els participants.
Per a acabar, el soroll dels motors s’ha sentit en el municipi, ja que tots els cotxes i totes les motos han realitzat un recorregut pel nucli urbà del municipi.
Des de la Comparsa Contrabandistes es vol agrair a l’Ajuntament de Mutxamel i a la Comissió de Festes de Moros i Cristians la seua predisposició per a realitzar aquesta concentració.
A més, conviden a tots els veïns i visitants al fet que els acompanyen en tots els actes que es realitzen en commemoració del 150 aniversari de la comparsa i que molt prompte es faran públics i oficials.


243