Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Onil

La celebració del Dia de la Volta es celebra aquest dissabte 18 de març

Tradicionalment a finals del mes de març se celebra a la Vila d’Onil el “DIA DE LA VOLTA”, una esperada jornada festera que anuncia que resta pràcticament un mes per a les esperades Festes de Moros i Cristians del poble, les quals se celebren del 22 d’abril a l’1 de maig.
La celebració d’aquesta festa tindrà lloc a Onil aquest dissabte 18 de març de 2023, amb el següent programa d’actes:
– A les 09:00 h: DIANA pels carrers del poble a càrrec de la “Colla de Dolçainers i Tabalers Rudimentària i Pandorga d’Onil”.
– A les 12:30 h: PRESENTACIÓ DEL CARTELL ANUNCIADOR DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS D’ONIL 2023″, a la seu de l’Associació de Comparses de Moros i Cristians “Mare de Déu de la Salut” d’Onil (situada a Av. de la Constitució, 20 baix).
– A les 17:30 h: EIXIDA DE LES BANDERES de les diferents Comparses des del Palau-Fortalesa del “Marqués de Dos Aigües” d’Onil .
– A continuació, des de la Plaça Major inici de la tradicional CERCAVILA del Dia de La Volta 2023 per l’itinerari de costum, passant pel nucli antic de la vila.
Després de la desfilada, les Comparses es dirigiran als seus locals socials.
Des de l’Associació de Comparses de Moros i Cristians “Mare de Déu de la Salut” d’Onil esperen que gaudiu molt tots d’aquesta esperada jornada festera.

Notícies relacionades:

278