Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Onil

Roberto Mira Vicent és el Pregoner oficial de les Festes de Moros i Cristians d’Onil 2024

Des de l’Associació de Comparses de Moros i Cristians “Mare de Déu de la Salut” d’Onil és un plaer comunicar/anunciar que Roberto Mira Vicent és el Pregoner oficial de les Festes de Moros i Cristians d’Onil 2024.
El qual farà el seu Pregó el proper dissabte 16 de març, a les 20:00 h, al local social de la Comparsa de Moros Artistes (C/ Cervantes, s/n), en l’acte d’exaltació festera i de presentació de càrrecs de les nostres benvolgudes Festes de Moros i Cristians 2024.
Estem segurs que Roberto com a gran fester colivenc realitzarà un pregó molt emotiu. Us convidem a vindre a escoltar-lo i gaudir d’aquest acte tan especial. Gràcies per la vostra assistència.
A continuació, us presentem el currículum fester de Roberto Mira Vicent:
– És biscaí des de naixement.
– Ha estat sempre molt involucrat en el món de la festa des de ben menut/jove.
– Ha sigut membre de la Banda de Cornetes i Tambors durant 7 anys.
– Ha ostentat el càrrec de capità en els anys: 1994, capitania “Família Mira Vicent”; 2003 capitania “Família Santonja Rico” i 2012 amb la capitania “Esquadra Sense pressa”.
– Va formar part de diferents directives dels Biscaïns des de 2001 al 2005.
– Ha sigut Compromissari de l’Associació de Comparses, representant a la Comparsa de Biscaïns al llarg de diferents anys des de ben jove.
– Ha sigut regidor dels Biscaïns i membre de la directiva des del 2001 al 2005, continuant com a directiu des del 2006 fins a l’any 2009 i exercint el càrrec de vicepresident i president fins al 2009.
– Junt als seus companys de directiva va ser un dels impulsors del canvi de la indumentària tant femenina com masculina del trage oficial dels Biscaïns.
– Torna a ser president de la Comparsa de Biscaïns des de l’any 2018 fins a l’actualitat.
– És el president de la Comparsa de Biscaïns actualment.

252