Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Petrer

El president de la Generalitat visita les festes de Moros i Cristians de Petrer

El cap del Consell, Carlos Mazón, ha visitat Petrer amb motiu de les Festes de Moros i Cristians que se celebren des de fa més de 300 anys en honor a Sant Bonifaci Mártir.

Prèviament ha mantingut en trobada amb l’alcaldessa del municipi, Irene Navarro i ha signat, per primera vegada com a president, en el llibre d’honor de l’ajuntament destacant que visita “de nou aquest municipi per a trobar-me amb les seues festes de Moros i Cristians i amb el compromís de realitzar futurs projectes junts”.

 

 

El cap del Consell ha estat acompanyat pel president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez. Tots dos han visitat la Tourist Info i han fet una passejada per diferents cuartelillos. Els presidents populars han arribat a l’Ajuntament de Petrer entorn de les 17 hores on els esperava l’alcaldessa, Irene Navarro, acompanyada de l’equip de govern. El Partit Popular de Petrer, encapçalat per Paco Ponce, també ha estat present així com els populars eldenses Paco Sánchez, Francisco Javier Vidal i Felipe Martínez.

 

 


260