Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Petrer

Els actes de divendres omplin Petrer de color i emoció

Passada la vespra, este divendres ha sigut el primer dia pròpiament dites. Des de bon matí el color dels tratges, l’olor a pòlvora i els pasdobles han omplit els carrers del centre de la vila.

A les primeres hores del matí les comparses han acudit a recollir les capitanies del 2023 i, a continuació, les d’este any, que han pogut estrenar, per fi, els seus tratges. A les 10:00 ha començat la Pujada a l’Alardo cap a l’Ermita de Sant Bonifaci, on les rodelles han fet el seu particular ball.

 

1ªPART

2ªPART

3ªPART

Arribada l’última comparsa al santuari del patró, ha començat l’emotiva processó de la Baixada del Sant que ha acabat passades les 14:00 amb l’apoteòsica entrada de sant Bonifaci a l’Església de Sant Bertomeu.

1ªPART

2ª PART

 

A mitja vesprada els trabucs han tornat al carrer Leopoldo Pardines en la Guerrilla, que ha estat seguida per l’Estafeta i l’Ambaixada Mora, que han culminat amb la conquesta sarraïna del castell de l’Esplanada.

 

1ª part:

 

2ª part:

1 comment

Natalia Murcia mayo 22, 2024 at 7:25 pm

Hola,
Soy mamá de la Rodela de los Moros Nuevos y me gustaría que me enviaráis la entrevista que les hicistéis en la comparsa. Sería posible.

Gracias

Un saludo

Contestar

197