Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Petrer

Intercomarcal TV oferirà en directe les festes de Petrer

La Festa ja crida a la porta de la vila de Petrer. Intercomarcal TV estarà en directe per a totes les comarques valencianes a través de la xarxa de televisions de proximitat. Repassem el programa d’actes i la cobertura que farem d’ells

DIJOUS, 16 DE MAIG

A les 20:00 estarem en directe oferint l’Entrada de Músiques

DIVENDRES, 17 DE MAIG

A les 10:00 començarà l’Alardo d’Arcabusseria fins a l’Ermita, seguit de la Baixada del Sant. Les nostres càmeres enregistraran este emotiu acte que podran vore molt prompte en televisió, en el nostre web i a través de les xarxes socials.

A les 18:00 tornaran els trons amb la Guerrilla, seguida de l’Estafeta i l’Ambaixada Mora.

DISSABTE, 18 DE MAIG

A partir de les 11:00 l’Entrada Cristiana recorre els carrers petrerins i Intercomarcal TV l’ofereix en directe per a tota la Comunitat Valenciana.

A la vesprada, des de les 20:00, la Solemne Processó porta el patró, Sant Bonifaci, a recórrer els principals carrers del centre de Petrer.

DIUMENGE, 19 DE MAIG

El dia gran de les festes de Petrer té un moment molt important amb el Desfile d’Honor que comença a les 11:00h i en el que les capitanies son les grans protagonistes.

Ja de vesprada, a partir de les 17:30, Intercomarcal TV torna a estar en directe per a tota la Comunitat Valenciana per a oferir l’espectacular Entrada Mora petrerina.

DILLUNS, 20 DE MAIG

El matí de l’últim dia de festes comença amb la Guerrilla, Estafeta i Ambaixada Cristiana.

Reconquistat el poble pels cristians, la vesprada del dilluns de festes és el torn de l’emotiva Pujada del Sant, seguida del nomenament i la Baixada dels Càrrecs Festers del 2025.


241