Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Petrer

L’Entrada de Músiques dona el tret de sortida als Moros i Cristians de Petrer

Com cada any, el dijous de la setmana de sant Bonifaci han començat les esperades festes de Moros i Cristians de Petrer. Els actes d’esta vesprada han tingut lloc de la següent manera:

20:00 Entrada de les Músiques

La Unió Musical de Petrer ha estat l’encarregada d’interpretar la Marxa Reial a la porta de l’Ajuntament, a la cèntrica Plaça de Baix. A continuació, ha començat la seua baixada amb el pasdoble Petrel en Fiestas. A continuació, l’Associació Musical Verge del Remei ha acompanyat al seu exdirector, Octavio J. Peidró, director convidat del pasdoble Petrel d’este 2024, en la seua baixada triomfal interpretant un pasdoble que el propi Peidró va escriure en colaboració amb José Ángel Carmona i dedicat a un membre de la banda Boni.

 

Una vegada arribades les dues bandes locals a l’Eixida del Guirnei, on esperaven les deu comparses amb les seues bandes, ha començat l’Entrada de Músiques pròpiament, començant l’Associació Musical Verge del Remei (interpretant el pasdoble Petrel en Fiestas), seguida de la Unió Musical de Petrer (amb el pasdoble Fiestas en Levante) i les 10 comparses i bandes que, una vegada concentrades en els Jardins de l’Esplanada, han interpretat conjuntament les notes de Miguel Villar, el pasdoble Petrel.

 

1ª part:

 

2ª part:

 

3ª part:

 

4ª part:

 

5ª part:

 

PASDOBLE PETREL

A la mitja nit ha començat l’alegre Retreta, que ha portat els festers fins a l’Ermita de Sant Bonifaci, on han pogut saludar el patró.


239