Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Pinoso

El CEIP San Antón d’El Pinós porta tres mesos sense educadora

El CEIP San Antón d’El Pinós porta tres mesos sense Educadora. Els pares i mares dels alumnes, especialment dels que tenen fills amb diversitat funcional es manifestaran este divendres, a las 9:10h, a la porta del centre per a que Conselleria i Funció Pública deixen de passar-se la pilota i arribe l’Educadora d’Eduació Especial que van prometre el passat 9 de gener.

 

 

 

Els alumnes del CEIP San Antón es van quedar sense educadora al mes de novembre. Des de llavors la directora es va posar en contacte amb la Conselleria d’Educació per a demanar una nova. Conselleria li va pasar la pilota a Funció Publica i el centre es va posar en contante amb ells i amb la Inspectora d’Educació. Les noticies que van rebre van ser que havien de pasar sis semanes per a tindre una nova educadora, un tràmit que es va complir el 9 de gener i Funció Pública va assegurar que ja s’havia fet l’assignació. Però encar no ha arribat ningú.

Ahir, tres mesos després, van rebre un dodument de Conselleria al qual s’obri una borsa de treball per a cobrir este i altres llocs en diferents centres de la Comunitat Valenciana.

 

 

 


235