Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Tibi

Visitem l’Associació Alacant per la lluita contra el càncer seu de Tibi

Hui al nostre programa visitem l’Associació Alacant per la lluita contra el càncer seu de Tibi (AACC Tibi), per a parlar amb alguns dels membres de la seua directiva a Tibi i que ens conten com és aquesta associació, l’estructura i organització i les activitats que ofereixen al llarg de l’any, i donar visibilitat a la seua tasca que desenvolupen per a lluitar contra el càncer i millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia, donar suport i atenció tant als seus usuaris com al seu entorn, familiars i als seus ésser volguts. També coneixem les diferents activitats solidàries que organitzen per a obtindre fons i ajuda per a la millor atenció i serveis dels seus usuaris.

Cal destacar que l’AACC naix d’un grup d’entusiastes amb llarga experiència en el tracte de les malalties oncològiques i que busquen parar atenció complementària al pacient i al mitjà que li envolta.

L’essència de la nostra Associació viu a través de cadascuna de les seus de la diferents localitats de la nostra província que treballen per a un mateix fi: combatre al càncer des de tots els flancs. En aquesta associació estan compromesos a brindar tot el suport possible a cada persona durant la seua lluita contra el càncer. Per això, ofereixen un sistema complementari d’atenció integral a pacients oncològics, familiars i els seus éssers estimats.

Si volen conéixer més detalls de l’AACC seu de Tibi, no es perden aquest reportatge!


245