Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Tibi

El projecte GREENUP de Tibi parla sobre els nous reptes fornt el desafiament mediambiental

El projecte GREENUP (European youth reflecting about the green future of Europe) compta amb un pressupost de 148.000 euros, finançat per la Comissió Europea, i aquests fons aniran principalment destinats a aconseguir els següents objectius: conscienciar i sensibilitzar a la població jove sobre el Pacte Verd Europeu i el seu paper en la transició ecològica de la UE i augmentar la responsabilitat cívica dels joves en qüestions relacionades amb el desenvolupament sostenible de les seues ciutats.

 

 

 

El projecte s’emmarca en la línia de ‘Xarxa de Ciutats’ dins del programa CERV (Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors). Compta amb un total de huit organitzacions participants dels següents països: Espanya, Bulgària, Eslovènia, Malta, Lituània, Macedònia del Nord i Hongria.

 

El projecte GREENUP té una duració de dos anys on es duran a terme viatges trasnacionals, tallers i conferències al voltant dels països participants on es tracta la sensibilització de les comunitats locals europees i els seus joves.


240