Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Tibi

I Trobada Multicultural a Tibi

Des de l’Excm. Ajuntament de Tibi ha nascut una iniciativa que part del reconeixement i voluntat d’integració de les diferents nacionalitats que conviviuen al terme municipal.

 

A proposta del Departament d’Assumptes Socials, l’Agent de Desenvolupament Local i la Regidoria de Participació amb un decidit suport de l’Alcalde, com a Regidor de Festes, s’ha volgut llançar la proposta d’una trobada per a celebrar la riquesa de la diversitat cultural de la nostra terra; molts ciutadans estrangers han decidit viure a Tibi.

Atés que la major part d’estrangers viu a les urbanitzacions de Tibi, s’ha considerat que l’espai de la “I TROBADA MULTICULTURAL siga el Parc Infantil de la urbanització Finca Terol. A més, aquesta trobada compta amb la col·laboració en l’organitzación de la Comunitat de Propietaris Finca Terol i l’Associació de Festes Finca Terol.

Des de l’Ajuntament de Tibi pretenen que aquesta Trobada per la Diversitat tinga més edicions, i es constituïsca com una festivitat característica del nostre municipi, amb la possibilitat de canviar d’ubicació i col·laboradors, per a implicar i unir a tota la població.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

278