Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Agost Cocentaina Petrer TV INTERCOMARCAL Villena

Programa “Al so de la festa” del 28 de juny de 2024

AL SO DE LA FESTA 2023

Programa “Al so de la festa” del divendres, 28 de juny, amb el que tanquem este mes. Venim per a donar-los a conéixer més detalls de les nostres tradicions i per a portar-los a casa tota l’actualitat de les festes de les nostres comarques. Esta és la programació de hui!

  • Moros i Cristians a Agost: El poble d’Agost celebra estos dies les seues festes en honor a Sant Pere.
  • Fiestas de San Juan en la Encina (Villena): La Encina conmemora cada año a finales de junio la festividad de su patrón, san Juan, con diversos actos y la plantá de una falla.
  • Aniversari del vot de patronatge de Sant Bonifaci a Petrer: El 28 de juny de 1614, fa hui 410 anys, Petrer va decidir posar-se sota el patronatge de Sant Bonifaci.
  • Festes del Crist del Calvari de Petrer: També a Petrer se celebren festes en honor al Santíssim Crist de la Sang, o del Mont Calvari. Recordem un esdeveniment extraordinari que va tindre lloc el 2018.
  • Publicació de les Festes de Cocentaina: La Publicació obri la porta a la Festa contestana cada darrer dissabte de juny. Fem un recorregut per la història i el protocol d’este important acte.

237