Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

El Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant celebra la seua setmana cultural amb un complet programa d’activitats

Xarrades divulgatives de temes diversos, concursos culturals i competicions esportives ompliran les jornades del 21 al 25 de novembre

Alacant. Divendres, 18 de novembre de 2022

El Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant (CEUA) ha organitzat la seua Setmana Cultural 2022 amb un complet programa d’activitats divulgatives, culturals i esportives que se celebraran al campus des del dia 21 fins al 25 de novembre. Totes les activitats seran gratuïtes amb inscripció prèvia.

Una de les principals propostes del programa serà la celebració d’una sèrie de xarrades de temàtica diversa que recorreran diferents centres i edificis del campus universitari i que es podran seguir per videostreaming. La primera versarà sobre oratòria, amb el títol «Hablar y convencer. Los 5 pilares de la oratoria», a càrrec de Juan Manuel Vizuete. Tindrà lloc el dilluns 21 a les 12 hores a l’aula magna de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Sobre economia, la xarrada primera xarrada del dimarts 22 serà «Marketing digital», a càrrec de Joaquín Danvila, que tindrà lloc a les 12 hores al a sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer. Sobre paleontologia hi haurà la xarrada «Pasado futuro: revolución científica y el mundo perdido», a càrrec de José Manuel Baeza Paredes, el dimecres 23 a les 12 hores a la sala de juntes de l’edifici 2 de la Facultat de Ciències.

El cinema serà protagonista de la primera sessió del dimecres amb la xarrada «Origen del cine», a càrrec d’Israel Gil, que tindrà lloc a les 12.30 hores al Centre d’Estudis Mario Benedetti de la Facultat de Filosofia i Lletres. El mateix dia tindrà lloc la xarrada «Tu futuro en la Unión Europea», a càrrec d’Ana Alonso i Carmen Cano, a les 12 hores a la sala d’actes de la Facultat d’Econòmiques. Finalment, la sessió reservada per al dijous serà «Geopolítica y los conflictos militares actuales», a càrrec de Ricardo José Valdés Fernández, a la sala d’actes de l’EPS I a les 13 hores.

Pel que fa a les activitats culturals, destaca el concert amb diverses actuacions que tindrà lloc al Racó dels Poetes, el dijous 24 a les 19.30 hores, amb la participació dels grups musicals, Vizat, Not Anymore Band i Tere Priore.

D’altra banda, també s’han organitzat dos concursos, un de poesia i un altre de fotografia, cadascun dotat amb 100 € per al vencedor.

Finalment, el CEUA ha organitzat una sèrie de competicions esportives, les inscripcions de les quals es van completar prèviament a la disputa de les trobades, que tindran lloc durant tota la setmana per a disciplines com a futbol masculí, futbol femení, vòlei platja, bàsquet i pàdel. Les finals es disputaran en quasi tots els esports el dijous 24 a les instal·lacions esportives del campus.

Tota la informació i els formularis d’inscripció per a les activitats estan disponibles en la pàgina web de la Setmana Cultural 2022 del CEUA.

Peu de foto:

Estudiants al campus de la Universitat d’Alacant


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

273