Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

El MUA inaugura demà la primera exposició del nou curs acadèmic: ‘Prana. Luis Sanus’

El Museu de la Universitat d’Alacant presenta «Prana», una exposició en la qual l’artista Luis Sanus (Alcoi, 1971) mostra una selecció del seu treball més recent. L’acte inaugural tindrà lloc demà divendres 17 de setembre, a les 19 hores, en la sala El Cub del MUA, i amb ella s’obri el nou curs expositiu del Museu de la Universitat d’Alacant. La mostra romandrà oberta al públic fins al 17 d’octubre.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, Luis Sanus es mou entre la pintura, el modelatge i el disseny. La seua pintura en els últims anys ha evolucionat des de la figuració de caràcter més onírica i introspectiva a l’abstracció com a forma d’expressió artística, fet que li permet desenvolupar línies de treball més orgàniques i enèrgiques.

Prana, és un terme utilitzat en ioga que prové de l’hinduisme i de la paraula sànscrita ‘praná’, que fa referència a l’energia vital que connecta tot el que hi ha en l’univers. Una força absoluta que impregna tot el que ens envolta, l’essència mateixa de la vida. Luis Sanus centra la seua investigació en aquesta energia des del coneixement del ioga i el mindfulness i el trasllada a les seues obres, a les quals dota d’una gran expressivitat mitjançant l’ús del color i de la llum.

El resultat és una experiència emocional carregada de lluminositat que guarda una relació directa amb la llum d’Alacant, ciutat en què l’artista resideix i que està present en tota la mostra.

Més noticies

¿Vacunas de sprint o de maratón?, nueva sesión del Aula de la Ciencia y la Tecnología de la Universidad de Alicante

Redacció

¿Sabes qué día se celebra el Día del Libro?

Redacció

¿Quién financia las universidades públicas?

Redacció

¿Pensando en hacer algún curso este verano? Te presentamos los que se harán en Elda y Petrer

Redacció

¿Cuáles son los derechos de los turistas?, en la Sede Universitaria de La Nucía

Redacció

¡Pregúntame, que no muerdo!, jornadas sobre diversidad en la Universidad de Alicante

Redacció

Deixa el teu comentari / Deja tu comentario

1154