Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

La Universitat d’Alacant i la federació de Fogueres renoven la seua aliança per a promocionar la festa entre els estudiants internacionals

La Universitat d'Alacant i la federació de Fogueres renoven la seua aliança per a promocionar la festa entre els estudiants internacionals

El rector, Manuel Palomar i la presidenta de la Federació, Toñi Martín Zarco, han signat la renovació del conveni que té com a protagonista el Centre Superior d’Idiomes de la UA.

La Universitat d’Alacant i la Federació de Fogueres han renovat el conveni de col·laboració per a promocionar la festa alacantina entre els alumnes internacionals que estudien en la UA a través del Centre Superior d’Idiomes.

L’acord, que han signat el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i la presidenta de la Federació de Fogueres, Toñi Marín Zarco, preveu que els estudiants, de diferents nacionalitats tinguen l’oportunitat de conèixer des de dins de la festa alacantina i preveu realitzar diferents activitats culturals que els permeten descobrir les Fogueres de Sant Joan d’Alacant..

El rector ha destacat que «l’acord entre el Centre Superior d’Idiomes de la Universitat d’Alacant i la Federació de Fogueres s’ha mostrat reeixit en els últims anys i la seua renovació servirà per a continuar promocionant Alacant com a destinació per a l’aprenentatge d’idiomes amb tots els al·licients que ofereix la ciutat com en aquest cas les seues festes. Sens dubte, els estudiants internacionals són uns perfectes ambaixadors per a la ciutat, la seua festa i per a la Universitat d’Alacant».


236