Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

La Universitat d’Alacant llança la quarta edició del Concurs de Fotografia Sociològica

El Departament de Sociologia II de la Universitat d’Alacant organitza la quarta edició del Concurs de Fotografia Sociològica, dirigida a l’alumnat de la institució acadèmica i al de Batxillerat de la província d’Alacant i de les províncies limítrofes amb la de València, és a dir, la Costera, la Vall d’Albaida i la Safor .

La iniciativa, segons explica Lluís Català Oltra, coordinador del concurs i professor del Departament de Sociologia II, «ha sigut creada amb la finalitat de fomentar la identificació i la vinculació de l’alumnat amb el grau en Sociologia, com també de reforçar la imatge de la Sociologia entre l’alumnat de la Universitat d’Alacant i entre l’alumnat de Batxillerat de Ciències Socials de la província i de les comarques centrals de la de València», i matisa que «l’objectiu concret del concurs és propiciar la reflexió sociològica sobre els entorns quotidians en les societats modernes a través de la imatge».

Organitzat en modalitat digital, la participació es farà mitjançant el registre de les imatges a concurs en un formulari allotjat en la pàgina web del Departament de Sociologia II (https://dsoc2.ua.es/), on, a més, es publicaran les bases generals del concurs.

La temàtica del concurs és lliure, però les imatges hauran de referir-se als camps d’estudi de la Sociologia i no podran fer-se fotomuntatges ni alteracions amb les eines pròpies de programari. Com a premis, es concediran un «Gran Premi» valorat en 300 euros i, a més, dos accèssits de 150 euros per a la foto més votada de cadascuna de les categories que no hagen obtingut el «Gran Premi», respectivament.

El termini de registre de fotografies a concurs serà entre el 20 de març i el 12 d’abril del 2022 i es farà en tres categories: alumnat del grau en Sociologia, alumnat de la resta de la UA (graus i màsters), i alumnat de batxillerat de Ciències Socials de la província d’Alacant i de les comarques de la Costera, la Safor i la Vall d’Albaida.

 

Imatges: Fotografies guanyadores de la tercera edició del Concurs de Fotografia Sociològica.

1.- Recuerdos de una tradición perdida, de Luis Garrido Sánchez.

2.- Los parques retomaron su color durante la pandemia, de Ruth Martín García.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

1113