Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

La Universitat d’Alacant organitza un complet programa d’activitats per a donar la benvinguda al nou alumnat

Entre el 27 i el 29 de setembre els baixos de la Biblioteca Universitària acolliran el complet programa d’activitats dissenyat per a donar a conèixer tota l’oferta complementària per a la comunitat universitària

La Fira de Benvinguda a la UA finalitzarà el dia 30 amb la ‘Nit de la Investigació’ on personal investigador i estudiants duran a terme experiments, tallers, espectacles, conferències, exposicions, rutes i observacions astronòmiques per a acostar la ciència i la tecnologia a tota la societat

El niño de la hipoteca posarà la nota musical a la benvinguda amb el concert que oferirà al Paranimf el dia 28 a partir de les 21 hores

 Alacant. Dijous, 22 de setembre del 2022

Els més de 6.300 nous estudiants que s’incorporen el curs 2022-23 a la Universitat d’Alacant tenen una cita per a conèixer la completa oferta de serveis que ofereix la institució en la Fira de Benvinguda a la UA que tindrà lloc entre el dimarts 27 i el dijous 29 en la porxada de la Biblioteca Universitària, davant de la plaça de la Igualtat.

Els diferents serveis de la Universitat d’Alacant es donen cita en la tradicional benvinguda al nou alumnat amb una àmplia proposta d’activitats dissenyades de manera lúdica i divertida que els donarà l’oportunitat de conèixer la completa oferta de serveis que els ofereix la UA a través de jocs, concerts, tallers, visites guiades o exhibicions esportives, entre d’altres. A més, el divendres 30, tothom tindrà l’oportunitat de descobrir la feina d’investigació que es du a terme a la UA a través d’experiments, tallers, espectacles, conferències, exposicions, rutes i observacions astronòmiques en la European Researchers’ Night-Nit de la Investigació.

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, serà l’encarregada d’inaugurar la Benvinguda UA el pròxim dimarts, 27 de setembre, a les 12 hores en la zona d’accés a la Biblioteca Universitària, on es concentren les principals activitats programades per als dies 27, 28 i 39 dirigides al nou estudiantat que s’incorpora a la UA i a tota la comunitat universitària.

Els assistents a la Fira de Benvinguda tindran l’oportunitat de participar en diferents jocs organitzats per a l’ocasió, com el trivial literari «Tot està en els llibres», organitzat per la Biblioteca Universitària o un fer un «Viatge per la web del Defensor Universitari». També el Consell d’Estudiants s’uneix a les activitats de benvinguda per explicar tot el que oferta a l’estudiantat i ho fa, a més de amb un estand informatiu amb jocs com: caça a l’ànec, carreres de llanxes teledirigides i una festa de l’espuma. A més, també hi haurà un joc de rol organitzat per l’associació Babelia.

Entre les diferents activitats organitzades i els estands informatius dels diferents serveis de la universitat, també s’organitzaran tallers com un per a fer samarretes multilingües organitzat pel Servei de Llengües; de balls de saló, a càrrec del Servei d’Esports; i també un taller musical de percussió i un altre de tatuatges de henna a càrrec de l’associació Babelia organitzat pel Vicerectorat d’Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social. També s’han organitzat visites al Museu de la Universitat d’Alacant en què els participants hauran de resoldre un enigma a cada sala.

El Servei de Llengües també ha programat per a la benvinguda a la UA un «Combat dialèctic fusterià» i el lliurament dels premis #Refustejant i el Servei d’Esports ha organitzat exhibicions de rugbi i d’ultimate frisbee, tot a la plaça de la Igualtat, davant de l’edifici de la Biblioteca Universitària.

Durant la Fira de Benvinguda a la UA, també s’ha programat un concert d’«El niño de la hipoteca», dimecres 22 a partir de les 21 hores al Paranimf amb entrada lliure limitada a la capacitat del local i organitzat pel Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària.

 

Nit de la Investigació

Les activitats de benvinguda a la UA es complementen amb una nova edició de la European Researchers’ Night-Nit de la Investigació que es farà divendres 30, entre les 18 i les 22 hores, al campus universitari, estacions científiques i a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant amb una completa programació d’activitats.

Una cita que es du a terme a la Universitat d’Alacant des de l’any 2018 i que oferirà als visitants experiments, tallers, espectacles, conferències, exposicions, rutes i observacions astronòmiques, activitats a través de les quals els visitants tindran l’oportunitat de descobrir la ciència i la investigació que es desenvolupa a la Universitat d’Alacant d’una manera lúdica i divertida que any rere any suposa un gran èxit de públic.

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

290