Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UA

Natalia Millán serà la protagonista de l´estrena de “Clitemnestra” en el Festival de Teatre Clàssic de l´Alcúdia-UA

Natalia Millán serà la protagonista de l´estrena de "Clitemnestra" en el Festival de Teatre Clàssic de l´Alcúdia-UA

Alacant. Dilluns, 22 de juliol de 2019
El Festival de Teatre Clàssic de L´Alcúdia-UA acaba divendres, 26 de juliol, amb l´estrena absoluta de Clitemnestra, a càrrec de Producciones Equivocadas, i tindrà la reconeguda actriu Natalia Milà com a protagonista de l´estrena. La representació serà a les 22 hores, al jaciment arqueològic de l´Alcúdia amb un preu de 15 euros. Aquesta és la segona vegada que Producciones Equivocadas representa una obra en aquest escenari històric, després de cloure l´any passat aquest festival amb l´obra Líbera, un gran èxit de crítica i de públic.

Clitemnestra està basada en obres d´Èsquil, Eurípides i Sòfocles i posarà el punt final al programa d´aquesta VII Edició del Festival. Dirigida i versionada per José María de Castillo, l´obra presenta Clitemnestra, una dona víctima d’una societat consolidada pels homes i per a ells, una dona rebel amb el sistema, avançada al seu temps i qualificada, per tant, de cruel i perversa a ulls dels homes. L´obra dóna veu a les seues passions, els seus fracassos i els seus triomfs, amb un recorregut a través de la vida de Clitemnestra passant pels moments més rellevants de la seua història al costat d´un cor clàssic reformulat i una posada en escena que busca la multidisciplinarietat com a vehicle per a arribar al públic actual. La figura de la dona en la història, fins a quin punt ha canviat i en quin lloc ens posiciona la seua manera de viure?

Clitemnestra

Clitemnestra és un dels grans personatges de l´antiguitat clàssica, considerada una de les dones terribles, rebel i venjadora del seu sexe, i sempre personatge controvertit en les grans tragèdies grecollatines. Clitemnestra és un personatge complex i multifacpetic que, des d´Homer ha inspirat artistes de totes les èpoques. Ara arriba al VII Festival de Teatre Clàssic de l´Alcúdia-UA de la mà de la gran actriu Natalia Millán, que donarà vida a aquesta dona tràgica fonamental en la tradició dramàtica sobre la qual van escriure els grans autors clàssics com Èsquil, Eurípides o Sòfocles, entre d´altres. Un personatge clau en obres com l´Orestíada, Agamèmnon o Electra i que ara arriba com a protagonista absoluta d´aquesta tragèdia moderna.

Més noticies

¿Vacunas de sprint o de maratón?, nueva sesión del Aula de la Ciencia y la Tecnología de la Universidad de Alicante

Redacció

¿Sabes qué día se celebra el Día del Libro?

Redacció

¿Quién financia las universidades públicas?

Redacció

¿Pensando en hacer algún curso este verano? Te presentamos los que se harán en Elda y Petrer

Redacció

¿Cuáles son los derechos de los turistas?, en la Sede Universitaria de La Nucía

Redacció

¡Pregúntame, que no muerdo!, jornadas sobre diversidad en la Universidad de Alicante

Redacció

Deixa el teu comentari / Deja tu comentario

1159