Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina Uncategorized

La regidoria d’Esports convoca la 1a edició de les ajudes a les i els esportistes individuals

Dimecres 10 de novembre la junta de govern local de l’ajuntament de Cocentaina va aprovar la primera convocatòria i les bases per a la concessió d’ajudes als i les joves esportistes del municipi de Cocentaina que practiquen un esport individual. Fins al moment l’ajuntament contestà ha col·laborat econòmicament i prestant les seues instal·lacions de forma gratuïta a les entitats esportives; no obstant això, aquestes subvencions anaven dirigides als esports d’equip. Aquest fet s’ha volgut corregir en 2021 des de la regidoria d’Esports creant una partida econòmica específica per a aquelles persones que practiquen un esport individual i que han de fer front a unes inversions importants per evolucionar en la seua carrera esportiva.

La dotació d’aquestes ajudes és d’un total màxim de 5000 euros, per a nascuts/des entre 2011 i 1998 de la localitat de Cocentaina, amb l’objectiu de sufragar les despeses ocasionades per la pràctica esportiva individual.

Les sol·licituds s’hauran de presentar través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cocentaina, en el termini de 15 dies naturals a partir del següent al de la publicació de l’extracte de les presents bases al Bolletí Oficial de la Província.

Pel que fa als criteris de valoració per a la concessió de les ajudes, es valoraran els mèrits esportius, aspectes socioeconòmics i aspectes acadèmics de les esportistes i els esportistes.

El regidor d’Esports, Octavio Cerdà, explica que «aquesta ajuda podrà donar un recolzament a totes i tots els esportistes en edat de formació, i que amb aquesta nova subvenció i la subvenció als clubs locals que ja veníem convocant els darrers anys, podem dir que des de l’ajuntament de Cocentaina i la regidoria d’esports obrim el ventall per arribar a més esports, a més modalitats esportives i a més esportistes locals».


Notícies relacionades:

1125