Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

El Campus d’Alcoi de la UPV celebrarà una Jornada de Portes Obertes online el 25 de gener

El 13 d’abril serà la jornada presencial, també dirigida a famílies i futurs estudiants universitaris

 

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) vol donar a conéixer les seues instal·lacions, proximitat, titulacions i qualitat en les Jornades de Portes Obertes. La primera d’elles serà el 25 de gener a les 18:30 h. en format en línia.

 

 

En aquest enllaç es pot formalitzar la inscripció gratuïta per a la sessió en línia. Participaran Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV; Miguel Reig, cap d’estudis; i Samuel Gil, delegat d’estudiants del campus, els quals  explicaran el funcionament del campus i resoldran dubtes dels assistents. Tant la sessió presencial com la que serà en línia, està dirigida a estudiants preuniversitaris i als seus familiars.

L’oferta formativa actual en graus i dobles graus del Campus d’Alcoi és la següent:

– Grau en Informàtica Industrial i Robòtica

– Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes

– Grau en Enginyeria Informàtica

– Grau en Enginyeria Elèctrica

– Grau en Enginyeria Química

– Grau en Enginyeria Mecànica

– Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE)

– Doble grau en ADE + Turisme

– Doble grau en ADE + Enginyeria Informàtica


Jornada de Portes Obertes presencial
El Campus d’Alcoi de la UPV també celebrarà la seua Jornada de Portes Obertes en format presencial. Se celebrarà a partir de les 9.50 h del 9 d’abril. La inscripció es pot formalitzar en el següent enllaç (assegureu-vos de fer el registre al Campus d’Alcoi) L’organització de les jornades repartirà productes oficials de la UPV a tots els assistents.

En ella es podran conéixer de primera mà les instal·lacions del campus, les titulacions, el Col·legi Major ‘Ovidi Montllor’, els grups de ‘Generació Espontània’ part de l’extensa història d’aquest campus centenari, a la Delegació d’Alumnes i les possibilitats d’estudiar a l’estranger, així com l’alta demanda de professionals de l’àmbit tecnològic per part de les empreses de l’entorn.

 


236