Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

Inaugurat el 20é curs de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV

El Campus d’Alcoi informa:

 

L’Aula Magna de l’Edifici Viaducte del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit l’acte d’obertura de la Universitat Sènior i la lliçó inaugural. L’esdeveniment ha estat presidit per María Salomé Cuesta, vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV; Alberto Belda, regidor de Formació i Empresa de l’Ajuntament d’Alcoi, i José María Gadea, subdirector primer del Campus d’Alcoi de la UPV.

 

La conferència inaugural ha sigut impartida per Virgilio Colomina. En cursos anteriors de la Sènior ha impartit diferents clases com a professor i en aquesta ocasió ha parlat dels orígens del cinema a Alcoi i les primeres projeccions. En l’acte també ha participat la subdirectora de Formació Permanent, Títols Propis i Formació en línia del campus, Lucía Agud; la coordinadora de la Universitat Sènior en la UPV, Ana María Muñoz; i Rosa Vercher, anterior responsable de la Universitat Sènior a Alcoi.

El curs 2020/2021 no es va poder celebrar a causa de les restriccions derivades de la Covid-19. En 2022, el solemne acte ha comptat amb totes les mesures sanitàries. Per a facilitar les condicions d’aforament, l’esdeveniment s’ha oferit en directe a través del canal oficial de Youtube del Campus d’Alcoi. La inscripció per als dos cursos de la sènior s’ha completat quasi íntegrament. La situació actual de pandèmia ha provocat que l’aforament de les activitats es reduïsca. La inscripció demostra que els alumnes ‘sènior’ estan molt animats i motivats amb aquestes activitats.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

277