Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

Inaugurat un nou curs de la Universitat Sènior del Campus d’Alcoi de la UPV

215 estudiants s’han matriculat en el curs 2023/24

 

Rafael Sebastiá ha impartit la conferència inaugural ‘Geografia per a la vida quotidiana en la societat líquida’

L´’Aula Magna de l’Edifici Viaducte del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha acollit l’acte d’obertura de la Universitat Sènior i la lliçó inaugural. L’esdeveniment ha estat presidit per María Salomé Cuesta, vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV; Alberto Belda, regidor d’Educació i Esport de l’Ajuntament d’Alcoi, i Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV. En l’acte també ha participat la coordinadora de la Universitat Sènior en la UPV, Ana María Muñoz.

La conferència inaugural ha sigut impartida per Rafael Sebastiá, qui s’ha acomiadat de la Universitat Sènior com a professor després de més de 20 anys. ‘Geografia per a la vida quotidiana en la societat líquida’ ha sigut el títol d’aquesta interessant conferència. Sebastiá és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat d’Alacant, Doctor en Geografia i Doctor en Filosofia i Lletres.

La inscripció ha superat la de cursos anteriors. Concretament, s’han matriculat 120 alumnes en primer curs i 95, en el segon. La principal novetat per a aquest curs és que poden participar persones a partir dels 50 anys. La inscripció demostra que els alumnes ‘sènior’ estan molt animats i motivats amb aquestes activitats.

La docència s’impartirà, com ja és habitual, en l’Edifici Viaducte i es divideix en dos cursos on es tractaran temes tan diversos com cinema, història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia o economia.

Abans de començar l’acte, Rafael Valls Buitrago, professional que va impartir la conferència de clausura de la Sènior el curs 22/23, ha volgut tindre un detall amb els estudiants i l’equip directiu. Valls ha entregat una ‘olivera de plata’, un obsequi en agraïment a la Universitat Sènior i a l’acolliment que va tindre la seua conferència del curs anterior.


241